+47 940 96 247 — post@hildr.no — Skippergata 11, 9008 Tromsø
Dagens
Tirsdag - Lørdag 15.00-17.00
Meny
Fra 18.00
KJØKKENET BESTEMMER 995,-
Sjøkreps, timian
og sjalott
(Egg, sennep)
Gresskar, fermentert tomat og queso fresco
(Melk)
Kyllinglever, fennikel
og miso
(Melk, sennep)
Dagens bifangst, yuzu
og kål
(Melk, fisk)
And, arancini og
beinmarg
(Melk, gluten, sulfitt)
Pistasj baklava, grønn te
og humlepung
(Gluten, nøtter)
995,-
Småretter
Brød og Smør 75,-
(Gluten, Melk)
Ei Lita Suppa 85,-
(Spør din servitør)
Gulrot Pakora 195,-
(Laktose, Nøtter)
Gresskar, fermentert tomat og queso fresco 195,-
(Melk)
Fritert Kylling 289,-
(sulfitt, sesam, sennep, soya, egg)
Fritert Blomkål 249,-
(sulfitt, sesam, sennep, soya)
Dagens Bifangst, Yuzu
og Kål 210,-
(melk, fisk)
DRIKKE
Drikkemenyen vår endres stadig, basert på hva vi har på smaksmenyen, hva for sesong vi er i og hva vi rett å slett har lyst til å lage fordi at det er godt - akkurat som med maten! Vi tilbyr stadig et stort utvalg av øl, klassiske cocktails og både naturlige og klassiske viner. Mye godt alkoholfritt har vi også. Kom og se hva vi har for deg i dag!
Allergener:
h=hvete r=rug m=laktose f=fisk
e=egg sul=sulfitt soy=soya sel=selleri
ses=sesam sen=sennep ska=skalldyr
RETTENE KAN VARIERE UTOVER SOMMEREN,
DA VI HAR MANGE KORTE SESONGER MED GODSAKER FREMOVER. VI HANDLER MEST LOKALT OG SANKER MYE SELV FRA NATUREN RUNDT.
Siden menyen kan endres, ønsker vi at du melde fra om allergi eller andre tilpasninger i forkant, slik at kjøkkenet kan ta høyde for dette.
Kos-garanti
Stikk innom når som helst for en drink og noe av våre verdensberømte Hildr Fried Chicken!
EVENTS:
Sommer-søndager:
Hildr Jam i vår vakre hage!
Onsdagsvin:
Kom nyt et glass eller tre. Vi har alltid noe digg snacks på lur som du kan få til om du er pekkish.
2 størrelser å velge mellom. Menyen er sesongbasert og kan endres.
I Tromsøs eldste byhage, omgitt av flerårige arktiske planter og urter som vi bruker på kjøkkenet, kan du nyte lokal drikke og pizza fra hytta i hagen på gode dager. Følg oss på facebook for åpningstider!
Takeaway
Bestill Burgr fra vår nabo og lillebror Burgr!
Privat selskap
Knudsengården er et stort hus med flere rom som kan leies til private selskap. Vi har bred erfaring innen alt fra temafester til bryllup, og tar gjerne imot henvendelser om alle arrangementer. Minimum 15 personer. Send forespørsel til post@hildr.no.
Konfirmasjon eller dåp? Ta det hos oss! Pakkepriser har du her:
--
1) Hønsefrikassé med brød og smør, en brus hver, kaffe/te, og oppsett av
kakebord samt kjølelager for kake f.om dagen før: 695,- pp
2) Bacalao med brød og smør, en brus hver, kaffe og oppsett av kakebord
samt kjølelager for kake: 695,- pp
3) Finnbiff med potetmos, en brus hver, kaffe og oppsett av kakebord
samt kjølelager for kake: 795,- pp
Legge til dessert? +100kr pp.
Hvis dere ikke ønsker å ta med egne kaker men kun gå for dessert, er det mulig å
legge til 80kr pp på pakkeprisen.
Hele selskapet velger ett av forslagene.
Dere betaler for minst 15 pers, og leie er inkludert i prisen.
Gjeldende sittetid er 3 timer.
Tillegg:
Leie av projektor og duk: 995kr.
Leie av lydanlegg for å spille egen musikk: 995,-
Oppsett av pynt/navnelapper etc: 550kr (pynt er ikke inkludert, dette
leveres inn til oss så setter vi det opp etter ønske).
Avtale er bindende og må kanselleres senest tre dager før besøket for å ikke debiteres.
Stabben
Personalet er det som gjør Hildr så fantastisk. Hver dag jobber de hardt for å gi deg det beste innen både smaker og service. Med et smil og mye personlighet!
Om oss
Siden 1833 har bygningen på Skippergata 11 vært hjemmet til mange interessante mennesker og virksomheter. Det har bl.a vært både postkontor, advokatkontor, café og skriverstue. Hagen har dessutom alltid vært et sted for Tromsø-sammenkomster. Det var også hjemmet til forfatteren Bernt Lie som skrev romanen Hildr fra hvor vi tok vårt navn.
@I 2015 etablerte vi Hildr med ideen om å være en familieorientert restaurant og noe av et kulturelt senter for musikk, kunst og mat.
Maten
På Hildr fokuserer vi på både internasjonalt og lokalt inspirerte retter, smakfulle cocktails og nøye utvalgte viner og øl. Menyen vår endres kontinuerlig, basert på både sesong og kokkens humør. Vi streber etter å lage morsomme retter som overrasker og inspirerer.