MENy

Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.

Meny

(fra 18.00)

KJØKKENET BESTEMMER

Potetvaffel med rogn

(Egg, gluten, melk)

Hildr-grava laks, eggekrem, dillmayo

(Egg, sennep, sulfitt)

Bakt selleri, blanquette, surdeig

(Egg, gluten, melk)

And, rødbetepuré, rødvinsglace

(Melk, sulfitt)

Dagens fisk, XO-saus, sylta agurk

(Melk, Sulfitt)

Tonka iskrem, crumble og rørte bær

(Melk, egg, gluten)

Meny: 1045,-
Drikkepakke: 995,-

Småretter

(fra 16.00)

Brød og Smør 75,-

(Gluten, Melk)

Ei Lita Suppa 85,-

(Spør din servitør)

Arancini 125,-

(Melk, Hvete, Sennep, Egg)

Gyoza 145,-

(Soya, Hvete, Sesam)

Tartar 210,-

(Spør din servitør)

Sild, Dill, Potet 195,-

(Melk, Fisk. Sesam, Mustard)

Fritert Kylling 289,-

(Sulfitt, Sesam, Sennep, Soya, Egg)

Fritert Blomkål 249,-

(Sulfitt, Sesam, Sennep, Soya)

Dagens Fisk, XO - Saus 210,-

(Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Soya, Nøtter)

Kantarell, Multer, Miso 195,-

(Melk, Hvete, Nøtter)