MENy
Vi endrer menyen vår basert på årstider og sesong.
Meny
(fra 18.00)
KJØKKENET BESTEMMER
Potetvaffel med rogn
(Egg, gluten, melk)
Hildr-grava laks, eggekrem, dillmayo
(Egg, sennep, sulfitt)
Bakt selleri, blanquette, surdeig
(Egg, gluten, melk)
And, rødbetepuré, rødvinsglace
(Melk, sulfitt)
Dagens fisk, XO-saus, sylta agurk
(Melk, Sulfitt)
Tonka iskrem, crumble og rørte bær
(Melk, egg, gluten)
Meny: 1045,-
Drikkepakke: 995,-
Småretter
(fra 16.00)
Brød og Smør 75,-
(Gluten, Melk)
Ei Lita Suppa 85,-
(Spør din servitør)
Arancini 125,-
(Melk, Hvete, Sennep, Egg)
Gyoza 145,-
(Soya, Hvete, Sesam)
Tartar 210,-
(Spør din servitør)
Sild, Dill, Potet 195,-
(Melk, Fisk. Sesam, Mustard)
Fritert Kylling 289,-
(Sulfitt, Sesam, Sennep, Soya, Egg)
Fritert Blomkål 249,-
(Sulfitt, Sesam, Sennep, Soya)
Dagens Fisk, XO - Saus 210,-
(Fisk, Skalldyr, Bløtdyr, Soya, Nøtter)
Kantarell, Multer, Miso 195,-
(Melk, Hvete, Nøtter)